САЩ експулсират 10 служители на руската дипломатическа мисия във Вашингтон.Oткровен и

...
 САЩ експулсират 10 служители на руската дипломатическа мисия във Вашингтон.Oткровен и
Коментари Харесай

Президентът Байдън: САЩ не се стремят да ескалират напрежението с Русия,

  Съединени американски щати експулсират 10 чиновници на съветската дипломатическа задача  във Вашингтон.

Oткровен и оправдателен.  Като подобен дефинира диалога с съветския си сътрудник Владимир Путин американския президент Джо Байдън в изказването си във връзка с последното развиване на връзките с Русия. Изявлението му през днешния ден бе авансово оповестено от Белия дом. " Президентът ще направи изказване за Русия ", се споделяше в документа.

Съединени американски щати не се стремят да ескалират напрежението с Русия, само че са подготвени да наложат нови наказания против Москва. Искаме постоянни и предсказуеми връзки. Ако Русия продължи да се намесва в нашата народна власт,  аз съм подготвен да подхваща спомагателни ограничения за реакция ", ръководителят на сподели страната. 

Припомняме, че в четвъртък Това са първите американски наказания против Русия, откогато Байдън встъпи в служба през януари. 

По-конкретно,  Съединени американски щати експулсират 10 чиновници на съветската дипломатическа задача  във Вашингтон, прецизират съветските медии.

" Съединени американски щати изгонват 10 души от съветската дипломатическа задача във Вашингтон. В състава на личния състав влизат  представители на съветските специфични служби ", се споделя в указа на Байдън.

Освен това  Съединени американски щати не разрешават на своите компании да купуват непосредствено съветски облигации , издадени от Централната банка, Фонда за национално богатство или Министерството на финансите на Русия.

Също по този начин Съединени американски щати считат, че  СВР (руската работа за външно разузнаване) е виновна за хакерската атака против SolarWinds .

Министерството на финансите на Съединени американски щати посочи против кого са наложени рестриктивните мерки.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР